NESREĆA KOD NAŠICA

Prebrzo ušao u zavoj i motorom sletio u kanal, mladi vozač poginuo je na mjestu nesreće

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Prebrzo ušao u zavoj i motorom sletio u kanal, mladi vozač poginuo je na mjestu nesreće
20.05.2022.
u 11:53
Nesreća se dogodila, oko 18,30 sati, između mjesta Šaptinovci i Sušine
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći koja se u četvrtak popodne dogodila na našičkom području poginuo je 23-godišnji motociklist, izvijestila je u petak osječko-baranjska policija.

Nesreća se dogodila, oko 18,30 sati, između mjesta Šaptinovci i Sušine, u trenutku kada je 23-godišnji vozač, dolaskom do lijevog zavoja, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku izgubio nadzor nad motociklom, sletio s kolnika u odvodni kanal te prednjim dijelom motocikla udario u zemljani most, gdje se zaustavio.

Motociklist je na mjestu prometne nesreće umro od zadobivenih ozljeda, a očevid su obavili policijski službenici našičke Policijske postaje, navode u policiji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.