slavili rođenje sina

"Poznanik nije znao rukovati pištoljem pa je slučajno opalio"

Foto: Željko Mršić/Pixsell
"Poznanik nije znao rukovati pištoljem pa je slučajno opalio"
14.08.2010.
u 08:39
Do sada je utvrđeno da su ozlijeđena dvojica muškaraca i to 32-godišnjak teško, a 31-godišnjak lakše ozlijeđen. Oba muškarca su izvan životne opasnosti.
Pogledaj originalni članak

Zadarska policija izvjestila je da je sinoć oko 22 sata u Stankovcima došlo do pucnjave u kojoj su ispred obiteljske kuće iz vatrenog oružja ranjene dvije osobe.

- Do sada je utvrđeno da su ozlijeđena dvojica muškaraca i to 32-godišnjak teško, a 31-godišnjak lakše ozlijeđen. U tijeku je kriminalističko istraživanje istakli su iz zadarske policje.

U Stankovcima smo doznali da je do pucnjave došlo nakon slavlja u povodu rođenja sina jednog Stankovčanina. To se navodno dogodilo izvan dvorišta gdje se održalo slavlje.

Načelnik općine Stankovci Željko Barabić nam je rekao kako je čuo da je do propucavanja i ranjavanja dvije osobe došlo slučajno.

U policiji nisu htjeli potvrditi ni demantirati ove navode prije završetka očevida i tek su dodali da su oba muškarca izvan životne opasnosti. Nismo dobili ni informaciju je li muškarac koji je pucao iz pištolja nakon toga pronađen.

Uspjeli smo razgovarati s jednim od ozlijeđenih u Stankovcima koji nam je rekao kako je sve bio nesretan slučaj.

- Taj naš poznanik je pokušao pucati, no kad smo vidjeli dane zna rukovati pištoljem pokušali smo mu ga oduzeti, a pištolj je slučajno opalio i mene pogodio između kažiprsta i palca, a metak je pogodio i mog prijatelja. Sve je bilo slučajno - rekao nam je 31-godišnjak iz Stankovaca.

U policiji su nam potvrdili da će optužnji9 prijedlozi biit podneseni protiv i 28-godišnjaka, te da je do pucnjave došlo uslijed naguravanja odnosno slučajno. Pištolj je 28-godišnjak ilegalno posjedovao te će zbog toga dobiti kaznenu prijavu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

OB
-obrisani-
21:47 15.08.2010.

Ma nema niš bolje od alkohole i oružja! To kod nas znaju svi! Popiješ par čašica da ti se razbistri mozak i onda uzmeš pištolj i ... sve u 16!

Avatar sultan46
sultan46
09:35 14.08.2010.

FERDO,, nisu to dalmatinci,,oni nepucaju kad se rodi dite,, to samo bosanci rade...

OB
-obrisani-
09:00 14.08.2010.

dalmatinci kao i ovi iz dalmatinske zagore bolje su naoružani nego NATO,ovi su sve odnijeli(ukrali) sa ratišta i sad su branitelji....