na području Martinske Vesi

Pozlilo mu, pao s traktora i zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Pozlilo mu, pao s traktora i zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život
09.06.2020.
u 12:20
Do nesreće je došlo kada je 66-godišnjak, oko 17 sati, kosio travu s traktorskom kosom pri čemu mu je pozlilo nakon čega je pao s traktora čiji je zadnji kotač prešao preko njega
Pogledaj originalni članak

Muškarac se bori za život u sisačkoj bolnici nakon što je u ponedjeljak popodne, spletom nesretnih okolnosti, zadobio teške tjelesne ozljede u mjestu Jezero Posavsko, na području Martinske Vesi. 

Do nesreće je došlo kada je 66-godišnjak, oko 17 sati, kosio travu s traktorskom kosom pri čemu mu je pozlilo nakon čega je pao s traktora čiji je zadnji kotač prešao preko njega. Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.