Požar progutao cijelo imanje, spašeno samo stado ovaca

Foto: arhiva VL
Požar progutao cijelo imanje, spašeno samo stado ovaca
20.02.2010.
u 12:58
Brnardići su uspjeli tek iz djela kuće osloboditi stado ovaca. Sreća u nesreći je što nitko nije ozljeđen. Šteta se tek utvrđuje, a kuća je izgorila gotovo do temelja.
Pogledaj originalni članak

Zbog neispravnih instalacija u petak oko 19 sati umirovljenički par Stipan (75) i Ana (79) Brnardić u zaseku Brnardići kod Pokrovnika, ostali su bez krova na glavom.

Unatoč brzoj intervenciji šibenskih i drniških vatrogasaca vatra se vrlo brzo proširila na cijelu drvenu konstrukciju kuće, progutala je cijeli namještaj, a gorilo je doslovno sve od drvenog poda do krova.

Brnardići su uspjeli tek iz djela kuće osloboditi stado ovaca. Sreća u nesreći je što nitko nije ozljeđen.

Šteta se još utvrđuje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LU
luena
14:28 20.02.2010.

Zao mi je takvo sta cuti,jadni starici...Kako bi im se moglo pomoci...?? Ipak najvaznije je da su zivi i zdravi,i da su svoje ovcice mogli spasit....

MM
Mladen Miletić
21:46 20.02.2010.

Šteta se još utvrđuje. Da bi Croacija osiguranje moglo što prije da podmiri štetu..

QU
quote
08:16 21.02.2010.

u Hrvatskoj takvoj kući se moze reći villa, jaka je šteta nastala. Sram ih bilo da so pustili zivjeti zivotinje u takvoj kući.