požar u italiji

Požar na plinovodu oštećenom zbog nevremena, tri osobe ozlijeđene

Foto: Reuters/PIXSELL
Požar na plinovodu oštećenom zbog nevremena, tri osobe ozlijeđene
06.03.2015.
u 13:13
Veliki plamen vidljiv na kilometre udaljenosti izbio je na plinovodu kod mjesta Mutignano u blizini Terama u regiji Abruzzo
Pogledaj originalni članak

Veliki plamen vidljiv na kilometre udaljenosti izbio je na plinovodu kod mjesta Mutignano u blizini Terama u regiji Abruzzo. Ugašen je nakon tri sata. Razlog izbijanja plamena je odron, koji je nastao zbog nevremena.

Naime, obilne kiše izazvale su odron, pa tako i pad stupa koji prenosi žice električne mreže. Stup je pao na plinovod i izazvao tri eksplozije nakon kojih je izbio golemi plamen. Incident je zahvatio i tri obiteljske kuće u kojima je ukupno bilo 11 osoba, od kojih su tri zadobile ozlijede i prebačene su u bolnice. Zapravo je ljude i zgrade od većih posljedica spasilo to isto nevrijeme, odnosno vjetar koji je plamen usmjerio u suprotnom smjeru od kuća.

>> Buknuo požar na autobusu koji je prevozio 40 djece

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.