POSTAJE NEZAVISNI

Matija Posavec je odlučio - napušta HNS

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Matija Posavec
Foto: Robert Anić/Pixsell
Matija Posavec
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
Matija Posavec
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
Matija Posavec
01.10.2019.
u 10:08
Posavec će svoj politički rad nastaviti kao nezavisni župan i neće pozivati članove HNS-a da napuštaju stranku i idu za njim.
Pogledaj originalni članak

Jedini HNS-ov župan Matija Posavec danas u 11.30 sati najavit će da definitivno izlazi iz stranke. Nije tajna da Posavec već više mjeseci izražava neslaganje s vrhom HNS-a. Iako je najavljivao da će pokušati ponuditi svoj koncept razvoja HNS-a taj koncept, tvrde izvori bliski Posavcu, nije prihvaćen te je on odlučio izaći iz stranke.

Prije manje od pola godine Posavec je konkurirao za možda i najozbiljnijeg kandidata za novog šefa HNS-a, a na zadnjim izborima za Europski parlament predvodio je listu stranke. Doznajemo da će Posavec svoj politički rad nastaviti kao nezavisni župan. Nema namjeru u ovom trenutku osnivati novu stranku niti dijeliti HNS, odnosno neće pozivati članove te stranke da napuštaju stranku i idu za njim.

Posavec će izjavu novinarima dati na konferenciji za novinare u 11.30 sati u Čakovcu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

BB
Bruno_Bear1
09:09 01.10.2019.

Ovakvi paraziti misle samo na sebe, kako iskoristiti druge. Jasno mu je da HNS kariola tone, a zna se tko prvi bježi iz kante koja tone

CR
croban1111
09:31 01.10.2019.

Jedan čelnik stranke, koja na razini Hrvatske ima 1.1% birača, saziva konferenciju za novinare.Pa tko tu koga?

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:08 01.10.2019.

Gdje ide ? U Čačićeve Reformiste za predsjednika ??