MEĐIMURSKI HNS

Posavec: Čačić je očekivao takvu odluku

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Posavec: Čačić je očekivao takvu odluku
16.01.2014.
u 15:47
Na pitanje prijeti li HNS-u u Međimurju raskol, Posavec je odgovorio da do raskola sigurno neće doći, ni na lokalnoj, a niti na nacionalnoj razini.
Pogledaj originalni članak

- Čuo sam se i s Vesnom Pusić koja je rekla da razumije naše stavove i mišljenja koje smo iznosili u srijedu. Čuo sam se i sa Čačićem. Rekao je da je očekivao takvu odluku, te da razumije naše stavove - kaže predsjednik međimurskog HNS-a i župan Matija Posavec, kojemu je žao što je Radimir Čačić isključen iz stranke, no međimurski HNS prihvatio je odluku Predsjedništva i ne misli poduzimati nikakve akcije.

- Puno smo ovih godina naučili od Čačića, no ovaj trenutak poziva na odgovornost. Kao predsjednik županijske organizacije i župan ponašat ću se odgovorno. Svaki član HNS-a ima pravo iznijeti stav, što smo i učinili, a obveza je da poštujemo odluke koje donese Predsjedništvo. Interesi županije i projekti su nam u ovom trenutku najvažniji. Stranka je čvrsta i jedinstvena, a takva će i ostati - ističe Posavec.

Na pitanje prijeti li HNS-u u Međimurju raskol, Posavec je odgovorio da do raskola sigurno neće doći, ni na lokalnoj, a niti na nacionalnoj razini.

- Ova priča je završena, a što će biti sa Čačićem kad izađe iz zatvora, to će on sam odlučiti - zaključuje Posavec. Da raskola neće biti, smatra i saborski zastupnik Dragutin Glavina, koji ne razmišlja o izlasku iz stranke.

>> Matija Posavec: Žao mi je Čačića, ali nećemo narušavati stabilnost

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.