Oslobođen

Pomorac povratak u Hrvatsku čeka u kampu u Panami

Foto: PUZ
Pomorac povratak u Hrvatsku čeka u kampu u Panami
02.05.2013.
u 18:34
Bili su u teškoj financijskoj situaciji i Goran je molio da mu majka pošalje nešto novca, no nažalost nije bila u mogućnosti. Najgore je kada optuže nevinog, cijela je obitelj puno pretrpjela – rekla je rođakinja obitelji Mustapić.
Pogledaj originalni članak

Povratak Gorana Mustapića (40), pomorca iz Dugopolja, oslobođenog svih optužbi za posjedovanje droge na suđenju u Panami, očekuje se prema izjavi prve susjede i rođakinje obitelji Mustapić najkasnije do utorka ili srijede.

– Dok je boravio u zatvoru, Goran se redovito javljao majci. Bili su u teškoj financijskoj situaciji i Goran je molio da mu majka pošalje nešto novca, no nažalost nije bila u mogućnosti. Najgore je kada optuže nevinog, cijela je obitelj puno pretrpjela – rekla je rođakinja obitelji Mustapić.

Panamski je sud oslobađajuću presudu donio u petak pa Mustapić do povratka u Hrvatsku boravi u jednom od kampova u Panami. Goran Mustapić proveo je 11 mjeseci u pritvoru u Panami nakon što je u lipnju prošle godine uhićen zbog sumnje da je posjedovao tekući kokain pohranjen u kutiji za cipele. Mustapić je bio mazač na brodu.

>>Hrvatski pomorac u Panami oslobođen, nije imao drogu

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.