2,89 promila

Policija uhvatila pijanog vozača traktora: Dobio kaznu od 28 tisuća kuna

Foto: Robert Anic/Pixsell
Ilustracija policije i traktora
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
policija
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Policija
23.10.2019.
u 15:34
Pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa te da poštuju prometne propise, jer tragedija se može dogoditi u trenu i obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život, priopćili su iz PU vukovarsko- srijemske.
Pogledaj originalni članak

Policija uvijek ima pune ruke posla, a na području PU vukovarsko-srijemske su prošlog tjedna "uhvatili" čak sedam vozača koja su odveli na otriježnjenje. Od njih sedam, svakako je najupečatljiviji vozač traktora koji je svojim vozilom upravljao s čak 2,89 promila alkohola u krvi.

Traktor kojim je upavljao bio je neregistriran i neosiguran te je vozač automatski proglašen krivim. Zbog toga je kažnjen s 28 tisuća kuna te ne smije upravljati motornim vozilima "F" kategorije idućih pola godine.

"Pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa te da poštuju prometne propise, jer tragedija se može dogoditi u trenu i obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život", priopćili su iz PU vukovarsko- srijemske.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.