Policija uhitila ubojicu iz Orlanda

Foto: Screenshot/AFP
Policija uhitila ubojicu iz Orlanda
06.11.2009.
u 19:08
Najmanje jedna osoba je poginula, a pet ih je ranjeno u pucnjavi u poslovnoj zgradi u američkom gradu Orlandu u državi Florida. Ubojica je pobjegao, no ubrzo je uhićen.
Pogledaj originalni članak

Samo dan nakon stravičnog masakra u vojnoj bazi u Teksasu, Ameriku je zadesilo još jedno krvoproliće. Najmanje pet osoba ranjeno je u pucnjavi u poslovnoj zgradi Legion Place u američkom gradu Orlandu na Floridi. Jedna osoba podlegla je ranama, a više ih je prebačeno u bolnicu zbog ustrjelnih rana. Ubojica je pobjegao, no ubrzo je uhićen u majčinoj kući.

Mirno se predao tri sata nakon pucnjave, a policija ga je uočila kroz prozor majčine kuće.

U prvim javljanjima američkih lokalnih medija spominjalo se najmanje 17 ranjenih te dvije preminule osobe, ali naknadni policijski izvještaji ispravili su te brojke te smanjili broj žrtava.

Policija kaže kako se radi o muškarcu kojeg svjedoci opisuju kao Latinoamerikanca svijetle puti, u plavim trapericama i majici s kragnom.

Policija je potvrdila kako je 40-godišnji ubojica Jason Rodriguez prije dvije godine dobio otkaz u inženjerskoj tvrtki koja je imala urede u istoj poslovnoj zgradi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

MO
moriturite
23:13 06.11.2009.

pa nije ni Spanjolac nego Latinoamericanac.

MA
Macka16
23:10 06.11.2009.

sesede; nije musliman nego spanjolac

KA
karlovcankica
23:13 06.11.2009.

U Americi svi vole normalni zivot...kao i diljem svijeta..zato bi preporucila urednicima vecernjaka da uklone zle komentare..a ubojice su bolesnici koji zive u svakom drustvu, nazalost drustvo je uvijek zauzeto svojim zivotom da ih na vrijeme sprijeci. Zivim u USA..i nigdje drugdje nebi pomislila da zivim, iako volim Hrvatsku, znam gdje mi je bolje.