u Umagu

Policija uhitila Riječanke koje su napale i opljačkale 82-godišnjakinju

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Policija uhitila Riječanke koje su napale i opljačkale 82-godišnjakinju
02.07.2014.
u 14:35
Žene su u dvorištu kuće napale 82-godišnjakinju iz Zagreba. Nakon što ih je starica pokušala spriječiti u namjeri, odgurnule su je, a potom pobjegle s ukradenim novcem, nakitom i bankovnom karticom.
Pogledaj originalni članak

Umaška policija ušla je u trag osumnjičenima za razbojničku krađu koja se u ponedjeljak 30. lipnja dogodila u Ulici Ruđera Boškovića u Umagu.

Riječ je o 23-godišnjakinji iz Zagreba i 28-godišnjakinji iz Rijeke. Žene su u dvorištu kuće napale 82-godišnjakinju iz Zagreba. Nakon što ih je napadnuta pokušala spriječiti u namjeri, odgurnule su je, a potom pobjegle s ukradenim novcem, nakitom i bankovnom karticom.

Brzom intervencijom policijski službenici su u Plominu istoga dana zatekli i uhitili četiri osobe koje se dovode u vezu s ovom razbojničkom krađom. Obje su jučer u 15 sati privedene u pritvorsku jedinicu PU istarske.

>>Dvojac četiri puta u dva dana ukrao milodare

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.