Mladi kradljivci

Policija uhitila četvoricu maloljetnika i 23-godišnjakinju

Foto: Pixsell
Policija uhitila četvoricu maloljetnika i 23-godišnjakinju
23.02.2011.
u 16:07
Iz trgovine u riječkom Tower Centra trojica maloljetnika ukrala su dvije tisuće kuna, a u zaleđu Novog Vinodolskog 23-godišnjakinja i maloljetnik ukrali su četiri poklopca sa šahtova
Pogledaj originalni članak

Riječka policija pronašla je maloljetnike koji su 20. veljače okrali jednu od trgovina u riječkom Tower Centru. Utvrđeno je da su dvojica maloljetnika zaokupila pozornost  prodavačice, raspitujući se o kupnji odjevnih predmeta, a za to vrijeme treći je maloljetnik otključao blagajnu i ukrao novac, čime je tvrtka sa sjedištem u Rijeci oštećena za dvije tisuće kuna. Sva trojica maloljetnika kazneno će biti prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Rijeci.

Crikvenička policija otkrila je i kradljivce poklopaca šahtova, 23-godišnjakinju iz Novoga Vinodolskog i maloljetnika. Utvrđeno je da su otuđili četiri poklopca sa šahtova na makadamskom putu u blizini Novog Vinodolskog, na relaciji Zatrep – Mel. Krađom poklopaca Grad Novi Vinodolski oštećen  je za oko četiri  tisuće kuna. Slijedi podnošenje posebnog izvješća protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.