Doplutala droga?

Policija u moru kod otoka pronašla 156 kilograma marihuane iz Albanije

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Policija u moru kod otoka pronašla 156 kilograma marihuane iz Albanije
04.11.2018.
u 19:37
"Krijumčari drogom koriste velike valove i plove po južini kako bi izbjegli radare. Zna se pritom dogoditi da im dio tereta ispadne ili ga sami izbace u more"
Pogledaj originalni članak

Oko 156 kilograma morem natopljene marihuane u paketima, pronađeno je u petak i subotu na području Orebića, Blata na Korčuli i Mljeta, potvrdili su Hini u nedjelju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Paketi s drogom su pronađeni nakon dojave građana, a iz policije pretpostavljaju kako je riječ o teretu s krijumčarske morske rute od Albanije ili Crne Gore prema Italiji, a koja je doplutala do hrvatske obale.

„Marihuana je podrijetlom iz Albanije, a pretpostavka je da je prevožena gliserima. Krijumčari drogom, naime, koriste velike valove i plove po južini kako bi izbjegli radare. Zna se pritom dogoditi da im dio tereta ispadne ili ga sami izbace u more“, objasnili su iz dubrovačke policije.

Iz dubrovačko-neretvanske policije ne isključuju mogućnost da se u moru nađe još paketa s drogom.

Pogledajte i video droge skrivene u kamionu otkrivenom u Zagrebu:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OV
Ovozemaljski
19:55 04.11.2018.

Marihuana je nažalost završila u krivim rukama!🤗

DA
danijelrukavina4
21:45 04.11.2018.

Da li su ribari što primjetili ? Da nisu ribe grizle kao lude ?

DH
dalibor.hren
19:57 04.11.2018.

Možda je u kutijama sljadoljed?