Zlouporaba droge

Policija u Gračacu našla sadnice i lišće marihuane

Foto: Arhiv VL-a
Policija u Gračacu našla sadnice i lišće marihuane
08.07.2010.
u 09:39
Temeljem naloga istražnog suca u kući 44-godišnjaka u Gračacu pronađeno je šest stabljika cannabis sative, visokih od 16 do 47 cm te manja količina sasušene marihuane - ističu iz policije.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Zadarska je policija jučer temeljem naloga istražnog suca u kući 44-godišnjaka u Gračacu pronašla šest stabljika cannabis sative, visokih od 16 do 47 cm te manju količinu sasušene marihuane.

- Županijskom državnom odvjetništvu u Gospiću podnesena je kaznena prijava protiv 44-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga - istaknuli su iz PU zadarske.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
10:28 08.07.2010.

Srašan udarac narko -mafiji. Ogromne količine.

LI
liooon
18:10 08.07.2010.

e sad me zanima za sto ce mu uopce suditi,,,,za biljkice od 16. do 47. cm smijesno je to.......,,,kolko ja znam u tom stupnju razvoja biljka je opasna ko i paradajz.....,......daj lovite bolje one idiote kaj dilaju heroin nasoj djeci i svu opasnu kemiju,,,,