neočekivan rasplet

Policija tragala za dječakom (2), nisu očekivali ovakav kraj potrage

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Policija tragala za dječakom (2), nisu očekivali ovakav kraj potrage
18.04.2014.
u 16:00
Neimenovana žena nalazi se u pritvoru i prijeti joj šest mjeseci zatvora uz 7.500 eura novčane kazne
Pogledaj originalni članak

Policija je u francuskom gradiću Moulinsu dobila dojavu o nestanku dvogodišnjeg dječaka Chaysona Basinija s parkirališta supermarketa kad je u petak bio sa svojom majkom u kupnji. Odmah je pokrenuta opsežna istraga, a uključeni su i policijski ronioci koji su pretraživali obližnje jezero.

Kako su dani prolazili, a dječaku nije bilo ni traga, istražitelji su o tome odlučili obavijestiti dječakove rođake koji su i prijavili nestanak. Tražeći kontakt, uvelike su se iznenadili otkrivši kako niti dječak niti njegovi roditelji – ne postoje!

Pronašli su tek njihove profile na društvenim mrežama, i to oca Rayanea Basinia (20) zajedno s fotografijama na kojima je bio i mali Chayson, no nisu mogli utvrditi njihovu autentičnost.
Ispostavilo se kako je zapravo riječ o prevari žene koja je, predstavljajući se kao prateta dvogodišnjaka, prijavila otmicu. Tvrdila je kako su se majka i dječak razdvojili u supermarketu te da ne zna gdje su nestali. Istražitelji su nastavili potragu iako je bilo nedosljednosti u njezinoj priči.        

Neimenovana žena nalazi se u pritvoru i prijeti joj šest mjeseci zatvora uz 7.500 eura novčane kazne.

>>Mladi Karlovčanin nestao u Njemačkoj, zadnji put se javio iz hostela

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.