ZABAVA U 'PRŠUTU'

Policija se oglasila o okupljanju u Kerumovoj konobi, prijava protiv 11 osoba

Foto: Screenshot
Željko Kerum u konobi "Pršut"
Foto: Screenshot
Željko Kerum u konobi "Pršut"
11.02.2021.
u 18:11
Policija je utvrdila kako su svi sudionici ostvarili obilježja prekršaja te će za to biti sankcionirani
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u javnost procurila snimke iz Kerumove konobe 'Pršut' gdje su se krajem siječnja okupili i poznati splitski suci, oglasila se i policija.

Objavili su kako će 11 osoba biti prekršajno sankcionirano, a 47-godišnjak je zaradio i posebnu prijavu jer je organizirao privatno okupljanje i tako prekršio Zakon o zaštitit pučanstva od zaraznih bolesti.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"U odnosu na javno objavljenu snimku sačinjenu u ugostiteljskom objektu na području Kaštela  dovršeno je istraživanje događaja, te je utvrđeno kako su sudionici ostvarili obilježja prekršaja.
 
Iz prikupljenih dokaza i utvrđenih činjenica utvrđeno je postojanje sumnje da osobe koje su  23.siječnja boravile u ugostiteljskom objektu nisu nosile zaštitne maske čime su ostvarile obilježja prekršaja iz članka 47 st.2. točka 9. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti radi čega će jedanaest osoba biti prekršajno sankcionirano sukladno Prekršajnom zakonu.

Iz provedenog dokaznog postupka utvrđeno je da je 47-godišnjak, također, ostvario obilježja prekršaja iz čl.47. st.2. toč.11. jer je organizirao privatno okupljanje, te će radi toga biti prekršajno sankcioniran.

Također, utvrđeno je postojanje sumnje da su tijekom navedenog događaja ostvarena obilježja prekršaja iz članka  čl. 47 st.2.t 11. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, odnosno nije  poštivana zabrana ili ograničenje privatnih okupljanja radi čega će 61-godišnjak, kao odgovora osoba u pravnoj osobi i pravna osoba u sklopu koje posluje ugostiteljski objekt biti prekršajno sankcionirani.

Državnom inspektoratu biti će upućeno izvješće, a o utvrđenim činjenicama uputiti ćemo i obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu."

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

FN
Fr@njo
19:42 11.02.2021.

bas zgodno..Croatia full of life..

IV
Ivoovi
08:14 12.02.2021.

Ako će i biti neke presude, to će biti opomena ili nešto slično. Tko će kod nas osuditi suca?

MI
mile06
21:58 11.02.2021.

Tresla se Gora rodio se Mis