Herman Vukušić

Policija privela muškarca zbog prijetnji psihijatru Vukušiću

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Policija privela muškarca zbog prijetnji psihijatru Vukušiću
09.01.2019.
u 16:15
Obrada muškarca iz Zagreba i dalje je u tijeku.
Pogledaj originalni članak

Jučerašnje gostovanje psihijatra Hermana Vukušića u RTL Direktu popratili su i mnogi sljedbenici zastupnika Ivana Pernara koji je na društvenim mrežama objavljivao da vitamin C može liječiti kašalj ili gripu. Prijetnju koja je glasila: "Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana" odmah je prijavio policiji.

A danas je, kako prenosi 24 sata, uhićen muškarac za kojeg se sumnja da je prijetio psihijatru. Obrada je u tijeku, a nakon što se obavi znat će se više o slučaju. Prema neslužbenim informacija muškarac je s područja Zagreba. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DY
dynasty1402
16:42 09.01.2019.

Pernar.....cisti psihijatrijski slučaj.... u Vrapče s njime pod HITNO.....

Avatar Urbani
Urbani
17:11 09.01.2019.

Pernarovci se osilili, to je za ustanovu zatvorenog tipa!

KO
kold
17:52 09.01.2019.

Koji je to muškarac ovog Đakića objavljujete sa slikom i lancima a ovom mamlazu ni ime ne spominjete.