TRAŽE POMOĆ JAVNOSTI

Policija objavila slike muškarca kojeg traže: Jeste li ga vidjeli?

Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
15.05.2020.
u 22:04
Ukoliko imate informacije o nepoznatom muškarcu, možete se javiti policiji i putem maila.
Pogledaj originalni članak

PU zagrebačka objavila je fotografiju muškarca kojeg traže i za kojeg vjeruju da ima saznanja o nepoznatom počinitelju koji je počinio kazneno djelo "Oštećenje tuđe stvari“ na štetu vjerskog objekta 23.ožujka 2020. godine oko 22 sata u Gavellinoj ulici. 

- Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 cm, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima - navode iz policije. 

Napominju ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivaju ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili im se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NL
ne__lupetaj
08:12 17.05.2020.

Isti Serenader.