Policija objavila fotografiju muškarca osumnjičenog za brutalno silovanje

Foto: Luka Klun / VLM i MUP
Policija objavila fotografiju muškarca osumnjičenog za brutalno silovanje
Autori ib/VLM,
22.09.2009.
u 11:17
Anto Zečević (43) osumnjičen je da je brutalno silovao i pretukao 30-godišnju djevojku u Kaštelima. Ona je napadnuta u nedjelju između 14.30 i 15.40 sati
Pogledaj originalni članak

Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavila je fotografiju i raspisala tjeralicu za Antom Zečevićem (43) koji je osumnjičen da je brutalno silovao i pretukao 30-godišnju djevojku u Kaštelima.

U policijskoj tjeralici piše da je muškarac visok 181 centimetar, smeđih očiju i kestenjaste kose.

Tridesetogodišnjakinja je napadnuta u nedjelju između 14.30 i 15.40 sati na području Kaštela. Susreli su se na benzinskoj postaji. Muškarac joj je prišao i zamolio je da ga preveze do prijatelja, a kako je bio poprilično čest gost u kafiću u kojem je bila zaposlena kao konobarica, odlučila mu je učiniti uslugu.

No ubrzo nakon što su napustili benzinsku postaju i uputili se prema kući navodnog prijatelja, počelo je maltretiranje. Odjednom ju je napao, zaprijetio joj smrću i naredio da ga vozi na neku drugu adresu. Kada je procijenio da su došli na pravo mjesto, naredio joj je da zaustavi vozilo, što je ona i učinila pa je muškarac navalio na nju. Izudarao ju je šakama po glavi, skinuo joj odjeću i silovao je.

Ipak pobjegao
Nastavio ju je tući i nakon odnosa. Vezao ju je, uhvatio za vrat i počeo daviti sve dok djevojka nije izgubila svijest. Tada je očito pomislio da ju je ubio pa se prestrašio, ostavio je u vozilu i pobjegao. Kada je nakon maltretiranja uspjela doći k sebi, 30-godišnjakinja je izašla iz vozila te otišla do prve kuće odakle je pozvala policiju.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KD
Knez Drpimir
14:59 22.09.2009.

Fizionomija tipicne \'rvatine...