Drama u Susedgradu

Policija objavila detalje: Na Porscheu je bilo više eksplozivnih naprava

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Policija deaktivirala bombu na automobilu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Policija deaktivirala bombu na automobilu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Policija deaktivirala bombu na automobilu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Policija deaktivirala bombu na automobilu
12.05.2020.
u 12:53
Kriminalističko je istraživanje u tijeku s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija objavila je detalje drame koja se odvijala u ponedjeljak u Susedgradu u Škorpikovoj ulici, gdje su mehaničari na Porscheu njemačkih registracijskih oznaka pronašli sumnjivu napravu. Policija je odmah izašla na teren, evakuirala servis i utvrdila da je riječ o eksplozivnoj napravi. Prema današnjem priopćenju, na automobilu je pronađeno nekoliko eksplozivnih naprava.

"Jučer, 11. svibnja oko 12 sati u Susedgradu u Škorpikovoj ulici, u autoservisu, na osobnom automobilu marke Porsche stranih registracijskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Njemačke koji koristi 43-godišnjak, prilikom pregleda automobila zaposlenici su pronašli eksplozivne naprave.

Odmah po dojavi policiji na sumnju u eksplozivne naprave, na mjesto događaja došli su policijski službenici te ih deaktivirali. Tako je uklonjena opasnost za građane i zaposlenike. Kriminalističko je istraživanje u tijeku s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja", priopćili su iz policije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VL
vlada1
13:55 12.05.2020.

Lik se sigurno bavi humanitarnim radom

Avatar Osvetnik_Ernesta_Fulira
Osvetnik_Ernesta_Fulira
14:16 12.05.2020.

Ne bi li možda objavili o kojem se gospodinu radi, čime se bavi i je li možda kome štogod dužan ili je sa kime u sporu ? Ah da, to nije bitno....

DU
Deleted user
13:10 12.05.2020.

Kupio si je život ili je bila samo poruka bez namjere ..