KAZNENO PRIJAVLJEN

Policija mu pronašla metar i pol visoku stabljiku marihuane pa ga privela

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Policija mu pronašla metar i pol visoku stabljiku marihuane pa ga privela
08.10.2020.
u 10:48
Marihuana je pronađena pretragom obiteljske kuće i popratnih prostorija u Drnišu
Pogledaj originalni članak

U Drnišu je pretragom obiteljske kuće i popratnih prostorija koje koristi osumnjičeni 47-godišnjak, pronađeno i od njega oduzeto ukupno 5 grama bruto težine zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu kao i 1 stabljika karakterističnog izgleda za biljku tipa cannabis sativa visine 150 centimetara.

Protiv osumnjičenog će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku - istakli su iz šibenske policije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GM
gospocic.mladen
11:06 08.10.2020.

Kradu se miliuni od poreznih obaveznika, a novinari nađu stabljiku marihuane🤮