kao na divljem zapadu

Policija još traži 'bombaša' koji je bacio ručnu bombu na stubištu zgrade

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Policija još traži 'bombaša' koji je bacio ručnu bombu na stubištu zgrade
16.12.2013.
u 11:02
Bomba je bačena u prostoru između prizemlja i prvoga kata, a uslijed eksplozije oštećena su dvoja vrata i razbijena su stakla
Pogledaj originalni članak

Policija još uvijek istražuje eksploziju ručne bombe i traži počinitelja koja se dogodila u nedjelju oko 18,40 sati, na stubištu zgrade na splitskim Brdima, u Triljskoj ulici.

U trenutku eksplozije na stubištu nije bilo nikoga. Bomba je bačena u prostoru između prizemlja i prvoga kata, a uslijed eksplozije oštećena su dvoja vrata i razbijena su stakla. Materijalna šteta cijeni se na iznos oko 15.000 kuna. U tijeku je kriminalističko istraživanje pa u policiji ne žele reći znaju li tko je "bombaš" i kome je bomba bila namijenjena.

>>Na parkiralištu u središtu Broda pronađena bomba

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.