zloporaba položaja

Policija istražuje jednog od menadžera Cestar PZC-a?

Foto: Damir Špehar/Pixsell
Policija istražuje jednog od menadžera Cestar PZC-a?
20.12.2012.
u 12:43
Šef uprave PZC-a Varaždin Saša Varga potvrdio je da je policija obavljala istraživanja, no više od toga nije želio komentirati
Pogledaj originalni članak

Iz PU varaždinske izvijestili su da je odgovorna osoba trgovačkog društva sa sjedištem u Varaždinu zlouporabom položaja i ovlasti oštetila društvo za 2,4 milijuna kuna. Nakon što smo neslužbeno doznali da se radi se o jednom od menadžera poduzeća Cestar PZC Varaždin, inače trećinskog vlasnika PZC-a Varaždin, zatražili smo komentar šefa uprave PZC-a Varaždin Saše Varge.

On je potvrdio da je policija obavljala istraživanja, no više od toga nije želio komentirati. Dodao je da istraga u Cestar PZC-u neće utjecati na poslovanje PZC-a jer PZC posluje neovisno o vlasnicima.

>> Šef NP-a Krka namještao natječaje u zamjenu za darove?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
krka
13:22 21.12.2012.

Nikaj čudnoga, asfalta kod njegovih zaposlenika po dvorištima, putovima do i oko kleti, službenih auta ispred svake krčme, po bregima, po dvorištima mjesta stanovanja šefova, prijevoz materijala....već odavno je to trebalo ''protresti'', to sve plačaju građani, a troše i kradu neodgovorni ljudi u poduzeću.