ugrizao dječaka

Policija istražuje je li bilo ilegalnih borbi pasa!

Foto: Press Association/PIXSELL
Policija istražuje je li bilo ilegalnih borbi pasa!
02.03.2013.
u 09:00
Mještani kažu da su vlasnika upozoravali da pas mora biti vezan i pod nadzorom, no on se oglušivao
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u Pribislavcu, u Livadarskoj ulici, u srijedu oko 12.30 sati pitbull ugrizao dječaka koji je, srećom, samo lakše ozlijeđen, neslužbeno doznajemo da policija istražuje je li vlasnik opasne životinje bio uključen u ilegalne borbe pasa!

>>Pitbul ugrizao 12-godišnjeg dječaka za spolni organ

Priča o borbama za novac proširila se romskim dijelom naselja nakon nesreće. Mještani kažu da su vlasnika upozoravali da pas mora biti vezan i pod nadzorom, no na to se oglušivao. Zbog držanja životinje bez nadzora vlasniku psa je izdan prekršajni nalog, no policija će, doznajemo, provjeriti istinitost navoda o ilegalnim borbama. To nam je neslužbeno i potvrđeno u PU međimurskoj. Vezano uz slučaj ugriza, dokumentacija je poslana veterinarskom inspektoru Ljubomiru Kolareku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MA
marioz.
10:12 02.03.2013.

to se cigo kladi na borbe sto posto.nemogu se oni promijenit nikad.

KO
Korisnik2013
09:26 02.03.2013.

Borbe pasa su izum bolesnih sadista koji svoje divljaštvo prenose na pse. Pusti takve degenerike u rat i imaš izvršitelje svih zamislivih ratnih zločina.

OB
-obrisani-
09:37 02.03.2013.

Jadne zivotinje.... Zbog takvih nesavjesnih ljudi (da ne kazem sto drugo)eutaniziraju tzv.agresivne pse... Svaki pas ,pa i jazavcar ce biti agresivan i agresivno reagirat ako ga agresivno treniras... Bezobrazluk,takvi nebi ni muhu za domacu zivotinju (insekta )smjeli imat...