započela istraga

Policija ispituje tko je platio usluge PR agencije Manjgura

Foto: Arhiva VL
Policija ispituje tko je platio usluge PR agencije Manjgura
07.07.2010.
u 13:17
Sumnja se da su javna gradska poduzeća sufinancirala PR agenciju Manjgura koja je radila predizbornu kampanju pulskoga gradonačelnika Borisa Miletića.
Pogledaj originalni članak

Na temelju zahtjeva Općinskog državnog odvjetništva istarska policija istražuje neke navode, među njima i one Sindikata Istre i Kvarnera kojima se upozorava na moguće nezakonitosti u radu službenika Grada Pule vezano za projekt u kulturi "Pula-Non-Stop“, odlagalište otpada Valmarin te imenovanje pročelnika gradskih upravnih odjela, potvrdila je glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataša Rogić.

O rezultatima istrage bit će izviješteno nadležno državno odvjetništvo. To nije prvi ulazak policije u neka javna gradska poduzeća otkako je Sindikat Istre i Kvarnera zatražio istraživanje zakonitosti u poslovanju grada. Sve se, naime, zakuhalo krajem prošle godine kada su u Puli štrajkali zaposlenici Herculanee, gradske čistoće, i kada su se posebno zategnuli odnosi na relaciji Sindikat Istre i Kvarnera - Grad.

Bruno Bulić kaže da on osobno nije zatražio provjeru zakonitosti poslovanja nego da je to učinio sindikat. Sindikatu vezano za projekt ”Pula-Non-Stop“ smeta trošak od oko 700.000 kuna u vremenima kada nije bilo novca za radnike koji čiste grad, a sumnja i da su javna gradska poduzeća (a da to nije bilo u planu poslovanja) sufinancirala PR agenciju Manjgura koja je radila predizbornu kampanju pulskoga gradonačelnika Borisa Miletića.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.