OPTUŽENI ZBOG ZLOPORABE DROGE

Policija ih zatekla dok su preuzimali 33,6 kilograma marihuane

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Policija ih zatekla dok su preuzimali 33,6 kilograma marihuane
23.11.2020.
u 08:30
Tužiteljstvo je u optužnici zatražilo i da se optuženicima produži istražni zatvor
Pogledaj originalni članak

Zbog zloporabe droge optuženi su 33-godišnjak i 30-godišnjak protiv kojih je optužnicu podigao ODO Zagreb.  Njih je dvojicu policija 25. rujna na području zatekla dok si preuzimali oko 33,6 kilograma marihuane, koja je bila pakirana u 34 paketa.

Droga je bila namijenjena daljnjoj preprodaji. Mlađi muškarac tereti se i da je u obiteljskoj kući na području Zagreba, prvo nabavio, a zaim skrivao veće količine marihuane, hašiša i kokaina. Kada mu je pretražena kuća, u njoj je nađeno 10 grama kokina, više od 8,5 kilograma marihuane, koja je bila pakirana u 25 paketa te oko 90 grama hašiša.

Tužiteljstvo je u optužnici zatražilo i da se optuženicima produži istražni zatvor u kojem su od uhićenja , a određen im je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

 

>> VIDEO Muškarac pozitivan na koronavirus zatečen u noćnom klubu koji je prekoračio radno vrijeme

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NE
nemarni7
13:57 23.11.2020.

cuj policija ih zatekla !! nwmogu oni ni maglu zateci netko ih je drukao !