kod dubrovnika

Policajcima prijetili smrću i da će im zapaliti službeno vozilo

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Policajcima prijetili smrću i da će im zapaliti službeno vozilo
13.05.2015.
u 11:59
U obračunu s trojicom pijanih muškaraca, dva su policajca lakše ozlijeđena
Pogledaj originalni članak

Dva policajca lakše su ozlijeđena jučer na području Dubrovnika nakon što su ih napala trojica alkoholiziranih muškaraca. Kako je izvijestila PU dubrovačko-neretvanska, jučer oko 2.35 sati policija je primila dojavu kako u Čibači u Župi dubrovačkoj nekoliko muških osoba narušava javni red i mir vikom, galamom i lupanjem po parkiranim automobilima.

Kada su došli na mjesto događaja, policija nije ondje nikoga zatekla no ubrzo je pronašla muškarce i zaustavila u automobilu u mjestu Srebreno.

Autom je pod utjecajem alkohola upravljao 48-godišnjak, a kao putnici su se u vozilu nalazili 47-godišnjak i 28-godišnjak, također pod utjecajem alkohola i bez osobnih isprava.

Tijekom intervencije sva trojica su vikala i vrijeđala policijske službenike Policijske postaje Gruda, prijeteći im smrću i zapaljenjem vozila da bi potom na njih nasrnuli i fizički lakše ozlijedivši dvojicu policijskih službenika, a prilikom savladavanja lakše su ozlijeđena i trojica napadača.

Zbog napada na službenu osobu trojica osumnjičenih su uz kaznenu prijavu rano jutros predani pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske, a protiv njih je podnesen i optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Osim toga, vozač je sankcioniran zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a ostala dvojica zbog neposjedovanja osobnih isprava.

>> Uvjetne za šestorku koja je napala policajce

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IB
ivan.biljan68
08:28 14.05.2015.

Nisu policajci"napunili gaće"u vezi prijetnji trojice veselih bena,kad se otrijezne,promijeniti će misli.