sigurnost turista

Policajci iz 9 zemalja u Opatiji dogovaraju suradnju uoči sezone

Policajci iz 9 zemalja u Opatiji dogovaraju suradnju uoči sezone
19.05.2010.
u 12:24
Na Konferenciji su potpisani i memorandumi o suradnji i razumijevanju između policijskih organizacija koje sudjeluju u projektu.
Pogledaj originalni članak

OPATIJA - Na Konferenciji čelnika policija koja je, uoči turističke sezone, održana petu godinu zaredom, okupili su se jutros u Opatiji visoki predstavnici policija iz devet europskih zemalja i generalnog tajništva Interpola. Policajci iz Češke, Slovačke, Njemačke, Austrije, Francuske, Slovenije, Mađarske, Crne Gore, Poljske te devet službenika Interpola zajedničkim će ophodnjama s hrvatskim snagama brinuti o sigurnosti turista u vrijeme sezone duž cijele obale.

- Model razmjene i međunarodne suradnje sve je češća praksa u EU. Želimo da Hrvatska ostane poželjna i sugurna destinacija za 9 milijuna ljudi koji će, nadam se, ovoga ljeta opet posjetiti Jadran, kazao je ravnatelj policije Oliver Grbić.

Na Konferenciji su potpisani i memorandumi o suradnji i razumijevanju između policijskih organizacija koje sudjeluju u projektu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar @veNLO
@veNLO
12:59 19.05.2010.

Nisam baš shvatio kontekst, jesu li se sastali kako bi omogućili nesmetanu i pravovremenu dostavu opijata s obzirom na povećano tržište tijekom ljeta, ili što drugo.

MM
Mladen Miletić
21:40 19.05.2010.

Gdje su Srbi i Kosovari ti stari naši drugari ?

DL
dloader505
02:11 20.05.2010.

nikome nije lagano.. inace, od cega je ovo slika?