ODALE GA KAMERE

Policajac uhvaćen na djelu: Tri puta provaljivao i krao iz kuće pokojnika

Foto: Screenshot
Policajac uhvaćen na djelu: Tri puta provaljivao i krao iz kuće pokojnika
12.09.2020.
u 18:16
Terete da je u tri navrata provaljivao u kuću pokojnika te tom prilikom pokrao dva sefa, kofer za pušku i stropne ventilatore
Pogledaj originalni članak

Zamjenika šerifa u kalifornijskom gradiću Yorba Linda nadzorne kamere uhvatile su kako provaljuje i krade u jednoj kući svega nekoliko dana nakon što je vlasnik te kuće preminuo. Na temelju snimki, Stevea Hortza terete da je u tri navrata provaljivao u kuću pokojnika te tom prilikom pokrao dva sefa, kofer za pušku i stropne ventilatore.

U četvrtak je uhićen i pritvoren u zatvor.  Kako tamošnji mediji doznaju, za to vrijeme na poslu se vodi kao da je na plaćenom odmoru, ali šerif Don Barnes obećao je da ćega što prije "lišiti unforme" jer je posramio svoju profesiju.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PR
PrimoracRi
21:14 12.09.2020.

Čovjek od povjerenja i sigurnosti.