Težak sudar

Tragedija u Baranji: Poginuli policajac otac je djevojčice, a supruga je trudna

Foto: MUP
Tragedija u Baranji: Poginuli policajac otac je djevojčice, a supruga je trudna
20.10.2018.
u 12:54
Iz neutvrđenih razloga, policijski službenik prešao je MUP-ovim kombijem na stranu kamiona i došlo je do izravnog sudara
Pogledaj originalni članak

Interventni policajac Tomislav Hlevnjak (32) iz Bilja poginuo je u sudaru kombi vozila MUP-a i kamiona u subotu oko 5.20 sati na cesti između Zmajevca i Batine.

- Iz neutvrđenih razloga, policijski službenik prešao je MUP-ovim kombijem na stranu kamiona i došlo je do izravnog sudara. Naš kolega, koji je vozio, na mjestu je preminuo, a drugi je policajac ozlijeđen i prevezn u KBC Osijek - izvijestio je Darijo Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske, u kojoj je i Hlevnjak bio zaposlen.

Kombi MUP-a doslovce je smrskan. Što se točno dogodilo, znat će ispričati ozlijeđeni 42-godišnji policajac, a ispitan je odmah vozač kamiona.

 

Kamion slovenski registarskih oznala vozio je 40-godišnji državljanin Srbije. Nesreća se zbila na tzv. tenkovskoj cesti, koja je u to doba bila obavijena maglom. Policajci su taman završavali smjenu, trebali su još samo ostaviti opremu i zaputiti se kući.

- Izražavamo sućut obitelji poginulog policijskog službenika, iskreno nam je žao zbog gubitka mladog kolege - poručio je Premec.

Poginuli policajac otac je jednogodišnje djevojčice, a supruga mu je, navodno, ponovno trudna. Mlada obitelj prošle je godine kupila kuću u Bilju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
09:38 20.10.2018.

Sućut obitelji...

DU
Deleted user
10:20 20.10.2018.

RIP

NE
nepenthe
14:37 20.10.2018.

Čovjek je vozio iz noćne nazad u bazu, zbog guste magle lako moguće da je na toj dionici nešto izbjegavao na cesti u zadnji čas pa otišao u drugu traku i frontalno se sudario s kamionom. U svakom slučaju tragedija i moja sućut obitelji.