sve zbog novca

Policajac lagao da su ga napali, prijetili mu nožem te ga opljačkali

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Policajac lagao da su ga napali, prijetili mu nožem te ga opljačkali
13.06.2013.
u 22:30
Zaposlenik PU karlovačke je iz Vrbovskog, ima 23 godine, a do kraja postupka udaljen je iz službe
Pogledaj originalni članak

Djelatnici karlovačke policije otkrili su da je njihov kolega lažno prijavio razbojništvo koje se navodno dogodilo 31. svibnja. Tada je tvrdio da su ga napale njemu nepoznate osobe i uz prijetnju nožem u Jarčem Polju tražile da im oda PIN svoje kartice. No već za nekoliko dana otkriveno je da laže pa je ovaj put on prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i to zbog lažnog prijavljivanja.

Prema službenim informacijama policije riječ je o 23-godišnjaku iz Vrbovskog. Tijekom istrage spominjan je i nestanak novca, što je vjerojatan motiv za lažno prijavljivanje. Kako je riječ o zaposleniku PU karlovačke, zbog teže povrede službene dužnosti protiv njega je pokrenut disciplinski postupak. Do okončanja postupka bit će udaljen iz službe.

>>Policajac vozaču nije naplatio kaznu, već si uzeo 50 eura

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.