Udaljen iz službe

Policajac kolegi ukrao mobitel u postaji, a zatim mu kod kuće našli nedozvoljeno oružje

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Policija
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
Ilustracija/ Policija
06.11.2019.
u 11:59
Na temelju naloga nadležnog suda obavljena je pretraga njegova doma i osobnih automobila osumnjičenog te je, osim predmeta bitnih za kriminalističko istraživanje, pronađena i određena količina oružja i dijelova oružja koje je nedopušteno držao
Pogledaj originalni članak

Policijski službenik Policijske uprave sisačko-moslavačke udaljen je iz službe zbog sumnje u krađu i nedopušteno držanje oružja, priopćila je PU Sisačko-moslavačka.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je osumnjičeni policajac 4. studenoga ove godine u jednoj policijskoj postaji na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, otuđio mobitel u vlasništvu drugog policijskog službenika.

Na temelju naloga nadležnog suda obavljena je pretraga njegova doma i osobnih automobila osumnjičenog te je, osim predmeta bitnih za kriminalističko istraživanje, pronađena i određena količina oružja i dijelova oružja koje je nedopušteno držao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu za kaznena djela krađe i nedopušteno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Odlukom načelnika Policijske uprave sisačko-moslavačke osumnjičeni policijski službenik odmah je udaljen iz službe te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.