zlatar bistrica

Pokušao ubiti bivšu suprugu pa nakon toga presudio sebi

Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
samoubojstvo
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
samoubojstvo (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
samoubojstvo (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
samoubojstvo (1)
13.03.2012.
u 15:30
Pokušaj ubojstva i samoubojstvo dogodili su se u 13.45 sati u Lovrečanu kraj Zlatar Bistrice.
Pogledaj originalni članak

U kući gdje su do kraja prošle godine živjeli zajedno u braku, u zagorskom mjestu Lovrečan kod Zlatar Bistrice, Nedjeljko Poljak (45) u utorak  je s dva hica iz pištolja teško ranio svoju bivšu suprugu Miru, a zatim je, očito misleći da ju je ubio, presudio i sam sebi pucajući si na balkonu kuće u glavu. Kako doznajemo, nakon što se odselila u Zagreb, Mira je često dolazila kod Nedjeljka po stvari, a tako je bilo i ovaj puta, no nakon prepirke Nedjeljko je uzeo pištolj.

- Čula sam dva pucnja, a onda njega kako viče: Majko, ubio sam je! Iza toga čula sam još dva pucnja – kazala nam je Nedjeljkova majka koja živi u susjednoj kući i koja za svoju bivšu snahu nema lijepe riječi jer kaže da je dolazeći uzimala sve više i više stvari, a da je preko bankomata podigla i svu Nedjeljkovu ušteđevinu.

Nedjeljko je, kaže majka, ostao je i bez posla i nedavno joj se požalio da više neće moći tako izdržati. Od susjeda doznajemo da se par svađao i dok su živjeli zajedno, a Nedjeljko se pred mjesec i pol dana pokušao ubiti prerezavši si žile na vratu

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

IS
istima
17:03 13.03.2012.

ubit ću majko, ubit ću sebe pa onda i nju......

PA
pasqualino
17:36 13.03.2012.

što to ima na slikama uznemirujućeg????

BA
bamby
11:50 15.03.2012.

gospodo draga htio je nju ranit pa sebe ubit.S