ŠTITAR

Pokušaj ubostva kod Županje: 70-godišnjak džepnim nožem napao 48-godišnjaka

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Pokušaj ubostva kod Županje: 70-godišnjak džepnim nožem napao 48-godišnjaka
15.04.2021.
u 11:20
Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje
Pogledaj originalni članak

Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je u utorak, u Štitaru, naselju nedaleko od Županje, došlo do prvo verbalnog a onda i fizičkog sukoba između 48-godišnjaka i 70-godišnjaka iz Županje.

Pri tome je 70-godišnjak džepnim nožem napao 48-godišnjaka te mu nanio ranu u dijelu trupa. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je jučer 70-godišnjaka, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, predala pritvorskom nadzorniku PU.

Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.