Prijavili ga roditelji

Pohotni nastavnik: Profesor tjelesnog na satu dirao učenice!

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
Osnovna škola Nedelišće
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
Osnovna škola Nedelišće
07.05.2014.
u 11:23
– Čuli smo mi i prije da se nešto događa, ali nije se o tome puno javno govorilo. To je takav predmet, taj tjelesni, na kojem se mora pomagati djeci da rade vježbe – kaže mještanka sela pokraj Čakovca.
Pogledaj originalni članak

Nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture u Osnovnoj školi Nedelišće u Međimurskoj županiji priveden je potkraj prošlog tjedna u istražni zatvor u Varaždinu i pritvoren zbog sumnje da je počinio bludne radnje nad učenicama!

Privođenje su nam potvrdili u tužiteljstvu u Varaždinu. Kako neslužbeno doznajemo, nastavnik je pod istragom zbog sumnji u kazneno djelo “spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina”.

Prijavili ga roditelji

U Nedelišću se govori kako su ga prijavili roditelji jer su se djevojčice žalile da ih je dirao. Nije poznato o koliko je učenica riječ ni kad se događalo to što mu se stavlja na teret, no navodno je riječ o dužem razdoblju.

– Čuli smo mi i prije da se nešto događa, ali nije se o tome puno javno govorilo. To je takav predmet, taj tjelesni, na kojem se mora pomagati djeci da rade vježbe – kaže mještanka sela pokraj Čakovca.

I prije je bilo glasina da nastavnik "pipa" djevojčice

Mještani kažu da je već prije bilo glasina o tome da nastavnik “pipa” djevojčice. Privedeni je nastavnik i trener u atletskom klubu, a za svoj je rad nagrađivan i na državnoj razini. Ravnatelj OŠ Nedelišće Ivica Paić nije želio komentirati informaciju o privođenju nastavnika.

– Sve dok istraga traje, ne mogu ništa reći – poručio je. O konkretnom slučaju nisu ništa rekli ni u međimurskoj policiji, nisu ga ni opovrgnuli, a ni potvrdili jer je riječ o maloljetnicima.

>>Učitelj pedofil drogirao i zlostavljao 60 učenika!

>>Pedofilu dopuštaju da u laptopu drži intimne fotografije zlostavljane djevojčice!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
11:55 07.05.2014.

Da je svećenik napisali bi mu i ime roditelja! Imam šezdeset godina i znam da je isto radio nastavnik tjelesnog u osnovnoj školi koju sam pohađao i da je to svakodnevna pojava u školama samo se o tome šuti, jer nije red blatiti prosvjetne radnike. Jednak tretman prema svima pa će se vidjeti gdje se sve pohotnici nalaze. Nisu oni pedofili, nego pohotnici koji svoje niske strasti iskaljuju na nedužnoj djeci.

FU
furest
12:18 07.05.2014.

a da je dirao djecake ,bi on bio zrtva, kakav je to moral danas a jos veci su nemoral direktori skola od koji su vecina na tom radnom mjestu samo zbog svog osobnog probitka a ne zbog edukativnih namjera