nestašni bob

Što su liječnici pronašli u jednjaku 16-mjesečnog dječaka

Foto: http://radiopaedia.org
spužva bob
Foto: http://radiopaedia.org
spužva bob
Foto: http://radiopaedia.org
spužva bob
28.01.2015.
u 08:45
Liječnici u Sveučilišnoj bolnici Kralja Abdulaziza u Saudijskoj Arabiji ostali su šokirani kada su na rendgenskim snimkama vidjeli da je dječak progutao Spužvu Boba
Pogledaj originalni članak

Liječnici u sveučilišnoj bolnici Kralja Abdulaziza u Saudijskoj Arabiji ostali su šokirani kada su na rendgenskim snimkama vidjeli što je progutao 16-mjesečni dječak. U jednjaku dječaka pronašli su, ni manje ni više, figuricu Spužve Boba.

Mališan je, naime, progutao privjesak svoje starije sestre. Roditelji su posumnjali da je progutao igračku pa su ga odveli u bolnicu. Radiolozi su dječaka prvo slikali s boka i činilo im se da je progutao ukosnicu ili iglu, no tek kada su ga slikali s prednje strane otkrili su da je riječ o Spužvi Bobu.

Dr. Ghofran Ageely kazala je kako je privjesak uspješno uklonjen iz dječakova jednjaka te da je pušten kući iz bolnice.

>> Ubio petero kolega jer su ga zadirkivali da izgleda kao Spužva Bob Skockani

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
miran
10:05 28.01.2015.

Manje bi bili sokirani da su nasli Simpsona.