Jao meni

Pogledajte ovog smotanog lopova - osramotio se usred pljačke

Foto: Screenshot Twitter
Pljačkašu ispao pištolj
07.09.2018.
u 17:27
Pogledaj originalni članak

Neki ljudi toliko su nespretni da se doista ne bi trebali baviti kriminalom. Podužoj listi blesavih lopova pridružio se jedan čovjek iz američke savezne države Colorado koji je upropastio pljačku trgovine e-cigareta tako što je ispustio pištolj.

Baš kad je došao do prodavačice kojoj je trebao zaprijetiti oružjem, "puca" mu je ispala iz ruke i pala iza pulta, završivši ni manje ni više nego kraj nogu same prodavačice. Ups...

Ok - nije još gotovo, pomislio je smotani lopov, pa je pokušao preskočiti pult i zgrabiti pištolj, ali prodavačica je bila brža.

Tu se razbojnik malo uplašio pa je jednostavno odlučio zbrisati, a da sramoti ne bi bio kraj pobrinule su se njegove hlače koje su tijekom bijega odlučile spasti.

Pogledajte i video najnespretnijih kriminalaca:

DOLAZE RAFALEI, ALI...

MiG-ovi su trebali biti prizemljeni, ali plan se drastično promijenio: Više je razloga

Plan je bio da preostali MiG-ovi, a sada ih još uvijek leti pet do osam primjeraka, kako kada, završe dijelom u muzejima, naravno prethodno razoružani, a spominjala se tek mogućnost da neki od njih budu i konzervirani, zlu ne trebalo. Računalo se da im ionako ističu zadnji resursi, te nema smisla nastaviti trošiti i na njihovo letenje i održavanje, kad već dolaze noviji, puno mlađi i skuplji Rafalei.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.