TO JE BILO BLIZU

Pogledajte kako je ovaj muškarac izbjegao gotovo sigurnu smrt dok je u restoranu čekao hranu

Foto: Screenshot
uletio u restoran
22.12.2018.
u 11:06
Da se nešto čudno događa na ulici prvi je uočio muškarac koji je sjedio za stolom kraj stakla restorana
Pogledaj originalni članak

Doslovno za dlaku izbjegao je gotovo sigurnu smrt jedan muškarac u restoranu u Saudijskoj Arabiji koji je stajao za šankom i čekao da bude poslužen.

Kroz izlog je u restoran, naime, uletio automobil koji se zaustavio točno kraj muškarca u žutoj majici.

Da se nešto čudno događa na ulici prvi je uočio muškarac koji je sjedio za stolom kraj stakla te se ustao, no osoba koja je sjedila s njime nije stigla već ju je automobil 'pogurao' prilikom ulijetanja. Zaustavio se udarcem u šank kraj spomenutog muškarca u žutoj majici.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu:

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
11:35 22.12.2018.

turbandžije.

HO
horton
13:42 22.12.2018.

Glupog li naslova, sugerira da je on nešto uspješno izbjegao (svojim refleksima). I to nije sreća, nego je nesreća da uopće auto ulijeće pored tebe dok si u restoranu, sad nije bila tolika nesreća da ga još i direktno pogodi...

DO
domxerex
11:43 23.12.2018.

Po pravopisu bih rekao da je novinar iz otadžbine ili džamahirije. Obzirom da je riječ o turbanđijama mogu zaključiti da je uredniku otac i/ili djed iz džamahirije. Prilog je samo dokaz američkoj tvrdnji da turbanaši nemaju pojma o vožnji automobila. Mislim da su im ih ameri uvalili nebili se brže pobili. Ali to je presopro jer se turbanaši kote kao štakori. Trebali bi im uvaliti koju atomsku bombu bez uputu. Bilo da ju bace na druge turbanaše koje mrze bilo da ju sami "isprobaju".