U zdrav mozak!

Pogledajte kako je lažni Milanović od Dodika tražio 'prase i komade'!

Foto: Arhiva VL
transformeri
07.05.2013.
u 10:34
– Došao bi sa mnom i Josipović, znaš. Ali to neka ostane među nama. A ne znam koliko ti odgovara da dođe i Mesić – kaže mu "Milanović", na što Dodik pita: "Je l' to neka zaj....cija u pitanju?"
Pogledaj originalni članak

U RTL-ovoj emisiji "U zdrav mozak" komičar Davor Jurkotić predstavio se kao tajnik premijera Milanovića i uspio je mobitelom razgovarati s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom s kojim je dogovarao Milanovićev posjet RS-u. Poslije je s Dodikom razgovarao i lažni premijer Milanović.

– Poštovanje ovdje Zorislav Tokić, tajnik premijera Milanovića – predstavio se Dodiku komičar i upitao ga kako je. 

– Konačno je dobro vrijeme, pripremam turnir u košarci – kazao mu je Dodik.

"Je l'  mogu okrenuti neko prase"

– Predsjednik Milanović imat će neko proputovanje kroz Bosnu pa bi navratio i do Republike Srpske. On bi to napravio za vikend pa bi malo želio izaći van, pa bi želio da vi to organizirate – objasnio je "tajnik" Dodiku. 

– Može kod mene osobno, imam jedan voćnjak, moje obiteljsko imanje, možemo tamo lijepo sjesti – odgovara Dodik, na što ga "tajnik" pita "je l' mogu okrenuti neko prase jer to Zoki voli".

– Ma kako ne bi moglo. Sve se može. Možemo sjediti i na obali Vrbasa, imamo jedno divno mjesto – kaže Dodik, na što ga "tajnik" pita "je l' postoji mogućnost da se poslije izađe u neki klub. 

– Komadi i to – kaže tajnik, na što mu Dodik odgovara da se mogu dogovoriti, ali da on to baš i ne poznaje.

"Je l' ima dobrih komada"

Na pitanje ima li "dobrih komada", Dodik je tajniku rekao: "Ima mjesta, Banja Luka je poznata po tome".

– Ima jedno divno mjesto pa ćemo otići – kazao je Dodik kroza smijeh. Tada je "tajnik" Dodiku spojio premijera Milanovića.

– O, Dodik, kako je – upitao je "Milanović", na što mu Dodik odgovara da uživa na obali Vrbasa na kojoj ima "dobru baštu" u kojoj radi i uživa. Na pitanje što ima u RS-u, kaže da se bore s ekonomskim stvarima koje su najveći problem.

"Naravno da ima dobrog vina"

– Slušaj me, sljedeći tjedan sam malo dolje, znaš – kaže mu "Milanović", na što Dodik kaže da se se raduje što će mu biti domaćin i što će se vidjeti. 

– Bilo bi dobro da mi okreneš neko prase – kaže Milanović, na što mu Dodik odgovara da "se ne sekira". 

– Da imaš nekog vina malo, znaš da volim ja zavirit malo – kaže "Milanović", na što mu Dodik odgovara: "Naravno da imam".

– Došao bi sa mnom i Josipović, znaš. Ali to neka ostane među nama. A ne znam koliko ti odgovara da dođe i Mesić – kaže mu "Milanović" na što Dodik pita: "Je l' to neka zaj....cija u pitanju". 

– Ma ne, šalim se ovo za Mesića. Slušaj me, javit ću ti se ja samo da računaš onda za sljedeći vikend – kaže "Milanović" na što dobiva odgovor da se čuju.

– Prijatelju, Dodik, čujemo se – zaključuje lažni Milanović.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.