Peticija

Podržite volontere u zaustavljanju nasilja nad životinjama u romskim naseljima u Međimurju

Foto: Privatni album
Peticija
Foto: Privatni album
Peticija
06.02.2016.
u 13:42
Peticiju možete potpisati na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, danas do 19 sati, a potpise do 15. ožujka prikuplja Udruga RINA
Pogledaj originalni članak

Budimo glas onih koji svoj glas nemaju, poručuju aktivisti za zaštitu prava životinja. Pozivaju da danas do 19 sati na Trgu bana Josipa Jelačića potpišete peticiju za zaustavljanje nasilja nad životinjama u romskim naseljima Međimurja.

Peticiju su pokrenuli Sklonište za životinje Prijatelji Čakovec i Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja RINA. Potpisati je možete na štandu na kojem se prikuplja i pomoć za čakovečko sklonište, gdje je zbrinut veliki broj pasa spašenih iz nekoliko romskih naselja. Možete donijeti hranu, deke, ručnike, plahte, a novčane donacije uplatiti na ZEU "Prijatelji životinja i prirode", V. Nazora 56, Mihovljan, 40000 Čakovec, IBAN: HR4223400091510765743, Privredna banka d.d. Zagreb, SWIFT: PBZGHR2X ili paypal: info@prijatelji-zivotinja.org.

Peticija je otvorena do 15. ožujka, dodatne informacije možete dobiti u Udruzi RINA na mobitel 098/16-94-446.

<<u-romskom-naselju-u-kursancu-zatucena-tri-psa-kujica-se-bori-za-zivot

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar plejer_as
plejer_as
04:07 07.02.2016.

da, treba zaustavit nasilje nad kokošama, svinjama, jagnjićima i guščićima