OBITELJSKA DRAMA

Žena se odriče svoje kćeri u novinama: 'Blanka za mene više ne postoji'

Foto: Getty Images
Žena se odriče svoje kćeri u novinama: 'Blanka za mene više ne postoji'
11.09.2019.
u 11:27
Slavica Plankić javno se odrekla svoje kćeri Blanke nakon godina prepirki
Pogledaj originalni članak

Podravski prenosi da se Slavica Plankić, iz Podravskih Sesveta, u novinama javno odrekla svoje kćeri Blanke. Sukobi između Blanke (34) i Slavice traju već godinama i sežu jako duboko u njihov život. 

Slavica je napisala ''Javno se odričem svoje kćeri i Blanka za mene više jednostavno ne postoji. Ona je 'okrenula' mog supruga protiv mene i ogovara me gdje god se pojavi i zbog toga ne želim da se bilo gdje spominje kao moja kći. Izjavu o odricanju od kćeri dat ću i kod javnog bilježnika i učinit ću sve što je moguće da se i pravno 'izbriše' kao moja kći.'' 

Foto: Pixabay
Zanimanja

Slavica tvrdi da ju je Blanka potjerala od kuće i širila laži o njoj nepotrebnim sudskim tužbama. Također je uvjerena da ju je Blanka odvojila od supruga i potjerala je iz kuće.

Blanka, s druge strane, ima potpuno različitu priču. Ona tvrdi da je Slavica napustila svojeg muža, koji je teži srčani bolesnik, da bi se brinula za svoje roditelje pa se Blanka morala vratiti kući da pomogne ocu. Kad je njen otac doznao za ljubavne afere svoje supruge, doživio je moždani udar te je zbog toga pokrenuo sudski proces protiv nje. Također dodaje da bi se ona trebala odreći svoje majke, a ne obratno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

CV
cvikcange
12:26 11.09.2019.

I meni se starci prijetili kad sam bil zločest - "Prek novina bum te se odrekel". Znači da se to ipak može.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
11:34 11.09.2019.

Što sam ja sada pročitao?

SU
sunce12345
11:55 11.09.2019.

Nema više one dobre stare PRIVATNO ne diraj!