medicinski tehničar

'Podmetnuo sam požar u kojem je izgorjelo 11 pacijenata'

Foto: mchs.gov.ru
'Podmetnuo sam požar u kojem je izgorjelo 11 pacijenata'
27.05.2013.
u 08:01
Roger Dean (37) počinio je zločin 18. studenog 2011. u Sydneyu, no tek u ponedjeljak ujutro sudu je priznao odgovornost za podmetanje požara
Pogledaj originalni članak

Medicinski tehničar iz Sydneya priznao je krivnju za podmetanje požara u kojem je izgorjelo 11 pacijenata. Roger Dean (37) počinio je zločin 18. studenog 2011. no tek u ponedjeljak ujutro sudu je priznao odgovornost za podmetanje požara u staračkom domu Quaker's Hill, javlja BBC.

U njemu je izgorjelo pet staraca dok ih je šestero preminulo naknadno od zadobivenih ozljeda. Iz doma je tada evakuirano 80 osoba, a vatrenu stihiju gasilo je stotine vatrogasaca.

Deanu, kojeg sud tereti i za nanošenje teških tjelesnih ozljeda osmorici pacijenata, kazna bi trebala biti izrečena po završetku suđenja.

>>Lažna medicinska sestra starici ukrala 10.000 kuna

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.