Poruka turskog premijera

'Podizanje zidova neće riješiti izbjegličku krizu'

Foto: Reuters/Pixsell
'Podizanje zidova neće riješiti izbjegličku krizu'
28.01.2017.
u 19:41
Britanska premijerka Theresa May odbila je danas osuditi američku odluku o obustavi prihvata izbjeglica i rekla da su Sjedinjene Države odgovorne za svoju politiku o tom pitanju
Pogledaj originalni članak

Podizanje zidova neće riješiti izbjegličku krizu, rekao je danas turski premijer Binal Yildirim upitan za komentar o ograničanjima ulaska imigranata koje je odredio američki predsjednik Donald Trump, a britanska premijerka Theresa May odbila se o tome očitovati.

"Nećemo riješiti problem izbjeglica podizanjem zidova", izjavio je Yildirim na zajedničkoj konferenciji za novinare održanoj s britanskom premijerkom Theresom May u Ankari.

On je odgovarao na pitanje o američkoj odluci da tijekom četiri mjeseca obustavi savezni program prihvata izbjeglica iz zemalja u ratu, raznih državljanstava.

Britanska premijerka Theresa May odbila je danas osuditi američku odluku o obustavi prihvata izbjeglica i rekla da su Sjedinjene Države odgovorne za svoju politiku o tom pitanju.

"Sjedinjene Države su odgovorne za američku politiku o izbjeglicama. Velika Britanija odgovorna je za britansku politiku o izbjeglicama," odgovorila je May nakon što joj je nekoliko puta postavljeno to pitanje na konferenciji za novinare u Ankari.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

JU
jurajuric116
21:11 28.01.2017.

kak ne? mađari riješili.

FU
furest
21:05 28.01.2017.

"Nećemo riješiti problem izbjeglica podizanjem zidova", izjavio je Yildirim na zajedničkoj konferenciji, necemo ali cemo povecati sigurnost drzave i naroda u njoj , bravo Trump

I1
ing-12345
09:02 29.01.2017.

Neće riješiti Turski problem sa izbjeglicama ali će riješiti Hrvatski problem . Mađari su ga već uspješno riješili sa svojim zidom. Bravo Trump.