Raskol u požeško-slavonskoj Hvidri zbog Bandića

Podgornjak: Hvidra nije ta koja bi trebala davati potporu političarima

Foto: Duško Mirković
Podgornjak: Hvidra nije ta koja bi trebala davati potporu političarima
07.01.2010.
u 11:38
Hvidra ne bi trebala davati potporu bilo kojoj političkoj opciji, a izabrani predstavnici nisu ovlašteni iznositi preporuke ili upute za koga glasovati – ističe Ivica Podgornjak, predsjednik Hvidre Grada Požege.
Pogledaj originalni članak

LIPIK – Ubrzo nakon današnje konferencije za novinare na kojoj je Mario Novoselac, predsjednik Zajednice županijskih udruga Hvidre, kazao da svih 900 članova Hvidre Požeško-slavonske županije daje podršku predsjedničkom kandidatu Milanu Bandiću,  reagirala je Hvidra Grada Požege.

- Mario Novoselac iznio je samo svoj osobni stav o predsjedničkim kandidatima, a ne stav članstva. Posebno ističemo da Hvidra po Statutu nije politička organizacija koja bi trebala davati potporu bilo kojoj političkoj opciji, a izabrani predstavnici nisu ovlašteni u ime članstva iznositi preporuke ili upute za koga glasovati – ističe Ivica Podgornjak, predsjednik Hvidre Grada Požege.

Novoselac je, pak, na današnjoj konferenciji postupio suprotno stavu Podgornjaka te kazao da su nakon praćenja kampanje oba kandidata zaključili da nezavisni kandidat Milan Bandić ima stajališta koja su na njihovom tragu.

-Njegov program jasno izražava brigu za običnog čovjeka a posebno za nas branitelje i invalide Domovinskog rata – kazao Novoselac.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

KV
kvakva
12:47 07.01.2010.

Zar i u 21. stoljeću za Judine škude novi SUBNOR prodaje dignitet hrvatskih brenitelja? Da!

OB
-obrisani-
12:29 07.01.2010.

Svaka cast Novoselac,drito u sridu.

MB
mr_brown
11:54 07.01.2010.

branitljeska udruga (uzima novac od svih nas)koja bi trebala birnuti za svoje članove, sudjeljue u kampanji na strani jednog kandidata. Dobro došli u Hrvatsku 2010!