Pod najezdom obožavatelja srušila se internetska stranica Carle Bruni

Foto: REUTERS
Pod najezdom obožavatelja srušila se internetska stranica Carle Bruni
06.10.2009.
u 14:55
Internetska stranica Carlu Bruny-Sarkozy, bivšu supermanekenku i uspješnu kantautoricu, opisuje kao "ultimativnu modernu ženu", a cilj joj je promicanje njezina dobrotvornog rada.
Pogledaj originalni članak

Osobna internetska stranica prve dame Francuske Carle Bruni-Sarkozy srušila se svega nekoliko minuta nakon pokretanja u ponedjeljak jer su je deseci tisuća znatiželjnih obožavatelja istovremeno pokušavali otvoriti.

Internetska stranica Carlu, bivšu supermanekenku i uspješnu kantautoricu, opisuje kao "ultimativnu modernu ženu", a cilj joj je promicanje njezina dobrotvornog rada te mogućnost da znatiželjni zavire iza kulisa njezina života u Elizejskoj palači s francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem.

No obožavatelji koji pokušavaju otvoriti www.carlabrunisarkozy.org ostaju razočarani jer je stranica nedostupna. Na njoj se između ostalog može naći autorizirana biografija u kojoj Carla izražava divljenje prema sufražetkinjama i pokretu za ženska prava.

Sebe pak vidi kao humanitarku, modnu ikonu i pop-zvijezdu. Neskromno poručuje da je ime "Carla" postalo sinonim za dobrotvorni rad i ljepotu u cijelome svijetu.

Stranica obiluje fotografijama Carle Bruni, a jedan od glavnih portreta je onaj s prvom damom SAD-a Michelle Obama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.