Zadar

Pljačkao uz prijetnju nožem, a u kući mu našli dvije granate

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pljačkao uz prijetnju nožem, a u kući mu našli dvije granate
21.11.2019.
u 10:03
S motorističkom kacigom na glavi ušao je u ljekarnu te uz prijetnju nožem, otuđio novac iz registar kase.
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za razbojništvo, nedozvoljenu držanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te krivotvorenje isprava.

– Tako se sumnjiči da je u utorak oko 20 sati na ulici Ante Starčevića, s motorističkom kacigom na glavi ušao u ljekarnu u vlasništvu trgovačkog društva te uz prijetnju nožem, otuđio novac iz registar kase.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađen motocikl kojeg je koristio, a na kojem je krivotvorio (preinačio) registarske pločice, a isto tako i dvije granate kalibra 40 mm za ručni bacač MGL, koje su mu oduzete.

Uz kaznenu prijavu zbog razbojništva, nedozvoljenog  držanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te krivotvorenja isprava je sinoć predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.