NEPOZNATA SVOTA

Plinom razvalili bankomat kraj stadiona ATP turnira i ukrali novac

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
Ilustracija, policija
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Ilustracija, raznešen bankomat
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Bankomat, ilustracija
09.10.2019.
u 15:57
Iz policije ističu kako su obavili očevid i utvrdili sve okolnosti eksplozije, te intenzivno tragaju za razbojnikom.
Pogledaj originalni članak

Zapaljivom smjesom plina u noći na srijedu nepoznati razbojnik u Umagu je izazvao eksploziju bankomata, iz kojega je ukrao zasad nepoznatu količinu novca.

Istarska policija je izvijestila da se eksplozija dogodila oko 2:30 sati. U eksploziji je oštećen i dio objekta u kojem se nalazio bankomat, a nastala je zasad neutvrđena materijalna šteta. Bankomat se nalazio na sporednom ulazu u krug stadiona gdje se održava ATP turnir, na kućici za informacije i kiosku za suvenire.

 Za sada nije poznato koliko je novca bilo u bankomatu. Iz policije ističu kako su obavili očevid i utvrdili sve okolnosti eksplozije, te intenzivno tragaju za razbojnikom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.