jutra na sonusu

Plesač hvatao ritam, ali gubio ravnotežu: Reakcija prijatelja je urnebesna

Foto: Snimio čitatelj
Plesač hvatao ritam, ali gubio ravnotežu: Reakcija prijatelja je urnebesna
24.08.2019.
u 17:35
Nažalost, ples se prekinuo prije nego li je počeo jer je mladić izgubio ravnotežu i pao na društvo koje je sjedilo iza njega.
Pogledaj originalni članak

I ove je godine na popularnom Sonus festivalu na Zrću poprilično veselo. Nekima možda i preveselo

Zora je svanula, a dvojici prijatelja još uvijek nije dosta plesanja. Pomalo dezorijentiranog momka jako se dojmila traka koju je DJ upravo pustio pa se odvažno dignuo s klupe i krenuo hvatati ritam. Nažalost, ples se prekinuo prije nego li je počeo jer je mladić izgubio ravnotežu i pao na društvo koje je sjedilo iza njega.

Nešto pribraniji prijatelj samo se uhvatio za glavu kad je vidio kakva je sudbina zadesila njegovog kolegu koji mu se ubrzo pridružio u 'sjedećem plesu'.

Možda je ipak došlo vrijeme za počinak.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BO
Bojnik
18:16 24.08.2019.

Majke mi ponekad se pitam dal ste vi koji pisete ovakve clanke normalni. Decko se ubio od droge, ili alkohola,a vama je to urnebesno. Umjesto da ste mu zvali hitnu ili policiju vama je urnebesno. Bas me zanima da je to vas sin jel bi vam i onda bilo urnebesno.

RO
RogaBabaroga
20:29 24.08.2019.

katastrofa! kud ide ovaj svijet! zalosno!!!

Avatar Asterix
Asterix
20:41 24.08.2019.

Što je ovo, skup zombija?