Stižu čestitke

Plenković i Jandroković čestitali Sandri Perković: 'Ponosni smo'

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
Plenković i Jandroković čestitali Sandri Perković: 'Ponosni smo'
12.08.2018.
u 08:06
'Poštovana Sandra, ovim blistavim zlatnim odličjem, petom uzastopnom zlatnom medaljom na europskim prvenstvima ostvarili ste veličanstven uspjeh i upisali se u povijest', stoji u čestitci predsjednika Hrvatskoga sabora
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je čestitku Sandri Perković u povodu osvajanja zlatne medalje u bacanju diska na Europskom atletskom prvenstvu u Berlinu.

"Bravo, draga Sandra! Srdačno čestitam na osvajanju pete uzastopne zlatne medalje na europskim prvenstvima. Sretni i ponosni, ističe predsjednik Vlade, gledali smo Vas kako novom pobjedom potvrđujete svoje mjesto na samom vrhu europske i svjetske atletike. U ime Vlade i osobno još jednom Vam čestitam na fantastičnom uspjehu i želim Vam puno sjajnih pobjeda", poručio je Plenković.

Čestitkama se pridružio i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković.

"Poštovana Sandra, ovim blistavim zlatnim odličjem, petom uzastopnom zlatnom medaljom na europskim prvenstvima ostvarili ste veličanstven uspjeh i upisali se u povijest", stoji u čestitci predsjednika Hrvatskoga sabora.

"Od srca Vam čestitam na vrhunskom rezultatu, kojim ste ponovno pokazali neizmjernu sportsku darovitost, snagu i požrtvovnost te nepobjedivi duh atletičarke kojoj pripada europski i svjetski tron", istaknuo je Jandroković poželjevši Sandri Perković da i dalje nastavi niz sjajnih uspjeha na ponos cijele domovine.

>> Sandra Perković osvojila peto europsko zlato

Foto: Reuters/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Reuters/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Reuters/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Reuters/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Reuters/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Reuters/Pixsell
Sandra Perković

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

VJ
Vl jedi govna
11:00 12.08.2018.

Ova dva su ko muha i govno

NB
nikola.boromisa11
12:05 12.08.2018.

Za koji ku-ac ste vi ponosni?Niste ni ku-com mrdnuli za bilo kojeg sportaša ako nije nogometaš.Na vašem mjestu bi se zavukao u mišju rupu i nikada baš nikada se ne bi izvukao iz te rupa,štakori.

DU
Deleted user
11:09 12.08.2018.

Pokvare mi nedjelju.