Poznati časopis

Playboy priznao pogrešku: Vraćamo golišave fotografije, golotinja je normalna!

Foto: Playboy
playboy
Foto: Instagram
playboy
Foto: Playboy
playboy
Foto: Playboy
playboy
14.02.2017.
u 09:59
Izdanje časopisa za ožujak krasit će manekenka u toplesu, a na naslovnici će pisati 'Golotinja je normalna'
Pogledaj originalni članak

Playboy se vraća golotinji! Časopis je prije godinu dana ukinuo 62-godišnju tradiciju objavljivanja golišavih fotografija žena, no sada priznaju da su pogriješili.

– Prvi ću priznati da je način na kojeg smo pokazivali golotinju u časopisu bio zastario, ali bila je greška maknuti je potpuno – rekao je Cooper Hefner (25), sin Hugha Hefnera koji radi kao kreativni direktor Playboya.

– Golotinja nikad nije bila problem zato što golotinja niti nije problem. Sada vraćamo svoj identitet i pokazat ćemo tko smo – rekao je.

Izdanje časopisa za ožujak tako će krasiti manekenka u toplesu, a na naslovnici će pisati 'Golotinja je normalna'.

Ipak, u časopisu se više neće pojavljivati fotografije golog međunožja već samo grudi i stražnjice. 

>> Playboy kakav znate odlazi u povijest! Donijeli odluku koja se neće svidjeti baš svima

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RA
raikonen
13:56 14.02.2017.

Playboy bez golotinje, ko ćevapi bez luka

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:16 17.02.2017.

ne moze se biti "u topless-u" nego topless...znacenje rijeci topless je doslovno "bez gornjeg dijela" pa shodno tome kaze se da je netko bez gornjeg dijela (odjece) a ne u bez gornjeg dijela....